Wordt Wijs met Shiva Tree

Vitaminen & Mineralen

Verrijk je dagelijkse inname van micronutriënten met onze natuurlijk samengestelde voedingssupplementen

The Mechanics of Mind & Body

Hoe werkt onze elektrische systeem aan impulsen en hoe kunnen wij dit bevorderen?

Concentratie & Focus

Leer welke supplementen jou een gezonde brein geven en een optimale concentratie & focus voor tijdens werk of studeren

Sterk Immuunsysteem

Bouw een sterk immuunsysteem op en verminder de risico op ziekten en kwalen

Ontspanning & Slaap

Een goede diepe nachtrust is belangrijker dan je denkt. Leer alles over slaap en hoe wij het kunnen verbeteren.

Gezonde Darmflora

Alleen met een gezonde darmflora kun je de juiste hoeveelheid hormonen en neurotransmitters aanmaken voor een geweldig gevoel van zijn

Essentiële Vetzuren

Leer alles wat je hoeft te weten over de essentiële vetzuren Omega-3 & Omega-6

Hormonen in Balans

Wat betekenen onze hormonen in hoe wij ons voelen en wat voor functies hebben onze hormonen nou precies?

Het 3 Breinen Complex

Wij mensen hebben een hoofdbrein, hartbrein en buikbrein. Het hoofdbrein zijn de hersenen, die kennen we allemaal. Leer hoe ons hartbrein en buikbrein afzonderlijk van elkaar communiceren.

Medicinale Paddenstoelen

Medicinale paddenstoelen zijn de krachtigste antioxidanten die er bestaan op de markt. In ons blogbericht lees je waarom en welke paddenstoelen het beste zijn om te nemen.

Aminozuren & Eiwitten

Eiwitten bestaan uit aminozuren die weer bestaan uit moleculaier samenstellingen. Ieder aminozuur heeft een essentiële rol in ons lichaam en fuctioneren als ware bouwblokken. Leer welke aminozuren er zijn en welke essentieel zijn om binnen te krijgen.

Mitochondriën

Onze mitochondriën zijn de ware producenten van energie. Wanneer mitochondriën niet meer in staat zijn goed te functioneren ontstaat er de kans op een groot aantal ziekten. Leer hoe je jouw mitochondriën gezond houdt en hoe mitochondriën nou eigenlijk werken.

Alles over Nootropics

Ben jij een ware overachiever, ondernemer of studeer je veel dan kunnen nootropics jou vele voordelen bieden om meer uit jezelf te halen. Nootropics bevorderen meerdere lagen van ons brein, waaronder je werkgeheugen, focus, korte en lange termijn geheugen, vocabulaire en de capaciteit om te herinneren. Welke nootropics het beste bij jou passen lees je in ons blogbericht.

NGF | Zenuwgroeifactor

Zenuwgroeifactor zijn net als BDNF en HGH enorm belangrijke termen om je verder in te verdiepen. Ze spelen namelijk een cruciale rol in de hersenplasticiteit wat weer een grote rol heeft in hoe wij functioneren als mens.

Paddenstoelen Kweken

Paddenstoelen kweken kun je doen, omdat het leuk is, omdat het leerzaam is of omdat ze gewoon erg gezond zijn. Leer eenvoudig hoe je paddenstoelen kweekt.