De sleutel tot een gezonde levensstijl? Combineer een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging en de juiste voedingssupplementen om er zeker van te zijn dat u alle voedingsstoffen krijgt die uw lichaam nodig heeft! De groeiende collectie van Shiva Tree biedt u volledig natuurlijk samengestelde supplementen die ontworpen zijn met uw gezondheid in gedachten en zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.
Dit, doordat wij de focus leggen op natuurlijke extracten met de hoogste bio availability en de best opneembare vormen waardoor jouw lichaam het makkelijk om kan zetten naar waarvoor het écht nodig is.  

Al onze voedings- en overige supplementen bevatten géén kunstmatige conserveermiddelen, geur- of kleurstoffen, vulstoffen, onnodige bindmiddelen, maltodextrine en vrijwel al onze supplementen zijn NON GMO, Vegetarisch en vinden hun oorsprong in Biologische en Verantwoorde gebieden waar de actieve ingrediënten vandaan komen.

Al onze producten zijn vrij van zware metalen zoals arseen, cadmium, lood en kwik. 

Ontdek onze uitgebreide collectie van Gezondheids Specifieke supplementen met hoogwaardig samengestelde ingrediënten van Mag Herbal.
Wij raden aan voordat u naar één van onze goedkopere aanbieders gaat, eerst eens een kijk te nemen naar de rijkelijk samengestelde voedingssupplementen van Mag Herbal en dit is waarom:

Mag Herbal bevat bijna de rijkst samengestelde voedingssupplementen op de markt verkrijgbaar. Zij maken gebruik van 100% biologische ingrediënten die van zeer hoge kwaliteit zijn, doordat deze bomvol zitten met actieve ingrediënten. Evenals onze kruiden & superfoods worden deze ingrediënten geplukt op gebieden zonder enige interactie van mensen. Het droogproces wordt altijd buiten in de schaduw gedaan voor het beste en meest duurzame resultaat. Wij bieden u samen met Mag Herbal de kans om op een volledig natuurlijke manier van ziekten en kwalen af te komen. 

Deze ziekten en kwalen staan bij iedere zak vermeld. Vaak bestaat de zak uit de belangrijkste ingrediënt, aangevuld met 5-10 aanvullende ingrediënten die het hoofdingrediënt ondersteunen in waar het goed in is. Namelijk het bestrijden van ziekten en kwalen. Afgelopen jaar heeft het team van Mag Herbal met de bijbehorende dienstverlening die zij leveren enorm veel cliënten geholpen, enkel met hun eigen productlijn! Dat is iets om trots op te zijn, en tegelijkertijd voldoende om u te kunnen zeggen dat de voedingssupplementen wel degelijk helpen! 

Mag Herbal Collectie

Sport Supplementen

Gezondheids Supplementen

Supplementen om af te vallen

Supplementen voor een Mooi Uiterlijk

Supplementen voor een Gezonde Geslachtsgemeenschap

Wat zijn supplementen?
In hun meest elementaire vorm zijn supplementen producten die zijn ontworpen om uw gezonde levensstijl te ondersteunen door het bieden van voedingsondersteuning, het leveren van vitale voedingsstoffen die uw lichaam misschien niet krijgt van voeding alleen.

Supplementen zijn er in verschillende vormen en kunnen speciaal worden samengesteld voor algemeen welzijn of om een specifiek doel te bereiken. Ze kunnen vitaminen, mineralen, kruiden en andere essentiële voedingsstoffen bevatten, zoals omega’s, antioxidanten en probiotica. Sommige bevatten gestandaardiseerde hoeveelheden van een werkzame stof, andere zijn deskundig samengestelde formuleringen met verschillende heilzame voedingsstoffen die goed synergetisch samenwerken.

Voedingssupplementen
Supplementen zijn er in vele vormen en maten, zoals tabletten, capsules en softgels. Enkele van de meest populaire voedingssupplementen op de markt zijn:

Multivitaminen: Elke multivitamine bevat een divers aantal vitaminen en mineralen, en vaak ook kruidenmengsels en andere voedingsstoffen ter ondersteuning van het algehele welzijn. Vaak kunnen multivitaminen zich richten op een specifieke behoefte, zoals die voor mannen, vrouwen, kinderen, en die ouder zijn dan 50 jaar. Wil je meer weten over de juiste aantallen vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft op dagelijkse? Lees dan ons blogbericht vitaminen & mineralen.

Mineralen: Deze supplementen leveren de voordelen van natuurlijk voorkomende minerale vaste stoffen, waarvan vele essentieel zijn voor de gezondheid. De meest populaire mineraalsupplementen zijn calcium, magnesium, zink en ijzer. 

Visoliën: Visoliën leveren heilzame omega-3 vetzuren en bieden een spectrum aan gezondheidsvoordelen waardoor ze een hoofdbestanddeel vormen van veel supplementenschema’s. Lees voor meer informatie over omega-3, essentiële vetzuren.

Sportvoeding: Van poeders tot pillen en oliën, sportvoeding supplementen komen in een verscheidenheid van vormen en maten en zijn ontworpen om een actieve levensstijl te ondersteunen. Eiwitpoeders zijn misschien wel de meest populaire sportvoeding supplementen, omdat ze de basis vormen van proteïne shakes! Heb je weleens cafeïne en taurine samen genomen? Taurine bevat enorm veel gezondheidsvoordelen en geeft daarnaast een behoorlijke krachtimpulsie! Taurine zit veel in rood vlees, maar is enorm krachtig als sportsupplement.

Aanwijzingen voor gebruik
Hoewel er geen vaste hoeveelheid supplementen per dag vereist is, zullen de meeste een voorgestelde gebruiksaanwijzing op het etiket hebben. Zie individuele producten voor deze informatie. Wat wij ook aanraden is per supplement op internet op te zoeken wat de beste dagdeel/tijdsstip is voor inname en of het met water of vet wordt ingenomen. Dit biedt jou efficiëntie voor het supplement dat je neemt, zeker een aanrader dus!