Kruiden & Superfoods
Maak gebruik van diverse soorten kruiden en superfoods in je dagelijkse routine en voel de gezonde effecten ervan op je gezondheid, welzijn en humeur

Shiva Tree maakt het gemakkelijker dan ooit om uw gezondheid op natuurlijke wijze te ondersteunen met onze groeiende selectie aan natuurlijke kruiden & superfoods! Al onze kruiden & superfoods worden gemaakt van planten, bloemen, wortels en vruchten die al eeuwenlang worden gebruikt voor hun natuurlijke voordelen ter ondersteuning van het welzijn.

Onze kruiden & superfoods zijn puur en wild gegroeid en geoogst uit hun natuurlijke omgeving. De meeste van de kruiden & superfoods komen uit de bergen. Ze zijn gegroeid zonder enige menselijke aanwezigheid in de omgevingen en zijn niet behandeld met chemicaliën. Zelfs het droogproces van al onze kruiden & superfoods zijn op volledig natuurlijke wijze in de schaduw en de frisse lucht gedroogd.

De kruiden uit onze selectie bevatten een behoorlijk hoge bio availability. Dat wil zeggen hoog in actieve ingrediënten.
Onze kruiden bestaan uit wel 5-6 keer meer actieve ingrediënten dan andere kruiden op de markt verkrijgbaar. Dit resultaat verkrijgen wij door het duurzame, volledig biologische proces dat de kruiden zijn ondergaan en de rijkelijke en onaangetaste gebieden waar de kruiden groeien. Daarnaast zijn onze producten vers en worden de zakken pas op bestelling gevuld en verzonden. 

Maak keuze uit een zeer uitgebreide collectie aan de hoogste kwaliteit biologische kruiden & superfoods en voeg ze toe aan jouw dagelijkse routine! 

Opmerking: Omdat wij veel geven om de gezondheid en welzijn van onze klanten bieden wij u de mogelijkheid om korting te krijgen wanneer u grotere hoeveelheden bestelt. Dit kan oplopen tot wel 50% korting voor de grootste hoeveelheden. Dit geeft u de mogelijkheid eerst de kruiden & superfoods uit te testen in lagere hoeveelheden en wanneer u er zeer tevreden over bent kunt u altijd overwegen om grotere hoeveelheden te bestellen. 

Wat zijn kruiden & superfoods nou precies?
Mensen hebben eeuwenlang planten gebruikt om het welzijn te ondersteunen, en doen dat nog steeds tot op de dag van vandaag. Bij Shiva Tree zijn we trots om u onze groeiende selectie van topkwaliteit kruiden & superfoods aan te bieden, met zowel traditionele als zeldzame kruiden & superfoods in alle verschillende vormen mogelijk (plant, bloem, wortel, stengel, vrucht, gesneden of vermalen tot poeder). Onze kruiden & superfoods zijn afgeleid van natuurlijke bronnen zoals wortels, bladeren en bloemen, van de beste bronnen over de hele wereld! Wij bieden een unieke variëteit van op zichzelf staande en gemengde formules en leveren ze aan u tegen de beste prijs! De meest populaire vormen van kruiden & superfoods zijn:

Hele Kruiden
Deze kruiden bevatten het heilzame deel (de heilzame delen) van kruiden die tot een fijn poeder zijn vermalen en in capsules zijn gedaan voor gemakkelijke levering.

Gestandaardiseerde Kruiden
Deze supplementen leveren alle voordelen van kruiden zonder de natuurlijk voorkomende plantenvezels. Deze supplementen bevatten een “gestandaardiseerde” hoeveelheid kruiden, waardoor we de werkzaamheid in elke capsule kunnen garanderen. Dit houdt in dat wij letten op de actieve ingrediënten van de kruiden die het zo gezond maken. Voorbeelden hiervan zijn: cacao heeft theobromine als werkzame stof die wij kunnen standaardiseren. Kurkuma heeft curcumine als werkzame stof. Zwarte peper heeft peperine als werkzame stof. Verder bestaan vrijwel alle kruiden & superfoods uit vitaminen & mineralen of overige werkzame stoffen zoals hierboven beschreven. 

Aanwijzingen voor gebruik
Hoewel er geen vaste hoeveelheid kruidensupplementen per dag vereist is, zullen de meeste een voorgestelde gebruiksaanwijzing op het etiket hebben of in de productomschrijving. Zie individuele producten voor deze informatie. Verder willen wij u als tip geven dat veel kruiden & superfoods als thee getrokken kunnen worden, gemengd kan worden met melk en vet, maar ook dat u zelf natuurlijk lege capsule omhulses kunt vullen, waardoor u het eenvoudig mee op reis kan nemen of naar werk. 
Wij gebruiken zelf al een paar jaar spirulina in onze dagelijkse routine. Voorheen vonden wij deze smaak zo misselijkmakend dat wij dit alleen met capsule namen. Wekt even effectief natuurlijk. Nu zijn wij gewend aan de smaak en drinken wij het met vettig melk. 

Er kunnen natuurlijk altijd kruiden & superfoods zijn die vies zijn van smaak, in dat geval komen capsules ook perfect in hun plaats!