Ons doel: Uw emotionele en fysieke welzijn verhogen doormiddel van 100% natuurlijke en biologische cosmetica.

Wij zijn veeleisend als het gaat om de juiste cosmeticamerken kiezen. Wij zijn opzoek naar natuurlijke cosmetica die ons verliefd maken, inspireren, plezier laten hebben en ons helpen gelukkiger te zijn. Alle mensen met wie wij samenwerken verspreiden hun emoties naar ons, ze spreken tot ons via hun producten, ze geven ons onbeschrijfelijke geuren en een onvergelijkbare aanraking. Daarom willen wij u een verhaal vertellen, een verhaal die gesproken wordt vanuit de natuur. 

Het is de natuur die altijd voor de mens klaar staat, altijd bereid om de mens beter te maken, meer schoonheid te geven en tegelijkertijd rust en kalmte kan bieden. Het is de natuur die je zintuigen doen prikkelen door geur en kleur te combineren met geweldige eigenschappen die goed zijn voor jouw Mind & Body. Het is de ongerepte, wilde, oneindig grote moeder natuur die alles in bezit heeft om haar mensheid te omarmen en zorg te bieden waar nodig. 

Wij worden gedefinieerd door woorden als: geluk, passie, krachtdadigheid, comfort, veiligheid, natuurlijkheid, optimisme, nieuwsgierigheid en gezondheid.

Shiva Tree staat bij ons voor: Zorg, Gezondheid, Schoonheid en bovenal Welzijn. Emoties dicteren onze gevoelens en onze huid is de eerste die onze emotionele welzijn weerspiegelt tot wie je werkelijk bent.

Met het respect dat de natuur ons ingeeft, bieden wij zuivere en eenvoudige huidverzorgingsproducten aan met de beste natuurlijke ingrediënten waarvan de werking gebaseerd is op de kracht van planten.

Wij geloven dat gezondheid en schoonheid intrinsiek met elkaar verbonden zijn.

Wij kiezen voor u natuurlijke cosmetica van biologische oorsprong, onder de beste merken, op basis van hun hoge kwaliteit en zonder schadelijke chemicaliën.

Wij hebben slimme en schone lichaamsvriendelijke en milieuvriendelijke, niet op dieren geteste schoonheidscosmetica die u zullen begeleiden in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Wij zijn een milieuvriendelijke winkel en delen de wereldwijde bewustwording over de negatieve gevolgen van de klimaatverandering in ons milieu. Wij streven ernaar zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken voor onze verpakkingen en in onze dagelijkse werkzaamheden.